Wie zijn levensverhaal kwijt wil, of bijvoorbeeld het verhaal van zijn opa wil laten optekenen, kan Marjo Boxman bestellen voor het maken van een aantal uitgebreide interviews, waarmee zij een biografie kan samenstellen.

Zij komt dan bij u aan huis om in een aantal heel persoonlijke en plezierige interviews u te helpen, uw herinneringen op te halen, die zij dan op haar professionele wijze tot een groot levensverhaal omwerkt.
Deze herinneringen, compleet met vele citaten van de geïnterviewde, worden zo vastgelegd voor volgende generaties.

foto van Marjo aan het schrijven

Samen aan de slag
Het uiteindelijke verhaal is altijd volledig in samenspraak met de geïnterviewde opgetekend en ook samen met diegene gecorrigeerd.

Een cd met de hele tekst en de foto’s is het eindresultaat. Wie dat wil kan daar op eigen wijze verder mee omgaan. Uitprinten, er later eventueel nog meer bijzetten…alles is mogelijk.

 

Biografie in boekvorm
Het resultaat in de vorm van een professioneel opgemaakt, gebonden en geïllustreerd boek kan natuurlijk ook. Marjo Boxman heeft een team specialisten dat dit graag voor u verzorgt. lees meer...

Een bijzonder en persoonlijk cadeau

Lees uw eigen levensverhaal terug of geef het als heel persoonlijk geschenk aan een ander: bijvoorbeeld aan uw pasgeboren kleinkind, voor een 25-jarig huwelijksfeest, of de jubilerende chef van de boekhouding.

Biografieën van bedrijven
Niet alleen particulieren hebben hun geschiedenis, bedrijven hebben eveneens hun eigen interne historie. Technische beschrijvingen over een bedrijf zijn er genoeg. De cijfers, de verkoopverwachtingen komen wel op papier. Maar een bedrijf is ook een samenleving van mensen. Om dat naar voren te halen, om die interacties tussen de verschillende afdelingen te beschrijven, juist dat geeft een bedrijf dat menselijke gezicht. Ook voor een bedrijfsbiografie zet Marjo Boxman zich graag in om de vaak onderbelichte kant van de bedrijfshistorie weer naar boven te brengen.

 

huwelijks ambtenaar foto van huwelijkringen detail

Helemaal in de lijn van persoonlijke interviews en de verrassende resultaten daarvan, is Marjo sinds 2009 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Utrecht en tot november 2016 ook voor de gemeente Houten.
Dankzij haar goede oog voor details, haar humoristische en positieve kijk op het leven en haar liefde voor alle mensen, is zij in staat om de speech bij een huwelijk op een wel heel bijzondere wijze vorm te geven.

 
update website: 24 oktober 2017