Marjo tekent de huwelijksakte

dankbetuiging

getrouwd

de ringen worden uitgewisseld

tekenen van de acte

bruidsboeket

 

bruidstaart

aansnijden van de taart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Marjo Boxman: Buitengewoon ambtenaar van de Burgelijke Stand
   
 

Marjo weet - naast het wettelijke deel dat nu eenmaal bij de ceremonie hoort -de huwelijksspeech tot een klinkend verhaal te maken.

lijn

Reacties op haar op maatgesneden speeches:

dankbetuiging van pasgetrouwd stel

line

speech in Nederl en grieks dank

lijn
dankbetuiging

lijn

testimonial van bruidspaar

lin between text

dankbetuiging


testionial van bruidspaar

lin between text

04 -10 - 2016

Aan: Boxman, Marjo
CC:
Onderwerp: Bedankt!

Beste Marjo,

Op 3 oktober heb je Roos en mij getrouwd in de Kargadoor. Het is ons op de dag zelf niet gelukt om je nog even te spreken, dus willen jou (en je collega) via deze weg nog bedanken voor de mooie ceremonie.

We hebben in alle hectiek vergeten om te melden dat mijn opa en oma er niet waren. Excuses daarvoor. Zij hadden op het laatste moment toch afgezegd.

Wij hebben een hele mooie dag gehad en we vonden 'het officiële gedeelte' lekker informeel. Ook de gasten waren er erg over te spreken. Dankjewel!

Groet,

Roosmarijn en Steven

lijn

10 - 08 - 2015

Hallo Marjo,

Via de mail willen wij je nogmaals hartelijk bedanken dat je onze plechtigheid zo bijzonder hebt weten te maken! We vonden het een hele mooie toespraak, je hebt onze relatie goed weten te verwoorden J
Het symbolische verhaal wat je er in hebt verwerkt en de betekenis van Yin Yang vonden we ook erg leuk.Ik heb veel complimenten en enthousiaste reacties over jouw toespraak ontvangen, dus dat wilde ik je graag nog even laten weten. Sommigen kregen er zelfs een brok van in hun keel….Jouw advies om over onze dierbaren iets vriendelijks te zeggen was een gouden tip, want dit was zeer verrassend voor betreffenden.
Alles bij elkaar was het een zeer geslaagde plechtigheid!!
Hartelijke groet, John&Nicoline


20 - 05 - 2012

U heeft voor ons op 16 mei j.l. ’s middags om 13.00 uur het burgerlijk huwelijk voltrokken te Brazzerie Abrona te De Meern. Wij hebben hier heel veel complimenten over ontvangen. Iedereen was enthousiast over uw speech; dat deze zo humorvol en herkenbaar was. Op de foto’s staan dan ook alleen maar lachende mensen (op een traan hier en daar na dan). Naast het serieuze gedeelte (het afsluiten van het burgerlijk huwelijk) was het ook een persoonlijke ceremonie. Via deze weg willen wij u nu nogmaals hartelijk danken voor uw medewerking aan deze onvergetelijke dag!
Nu vragen wij ons af, heeft u uw speech soms nog op papier staan? Zo ja, zou u dit naar ons kunnen mailen? We willen dit namelijk graag nog een keer nalezen en eventueel in ons trouwalbum plaatsen.

lin between text

11-04-2012

bedank mail april 2012

line between text

29-06-2012

Our dear Marjo,

It was absolutely wonderful to be part of the ceremony you have officiated. Just wonderful! We are both still laughing and enjoying what you have said about us and, more importantly, the way you have said it. Thank you very much for this heart-warming experience!

Would it be possible to share with us the beautiful text you have been written for our ceremony? We are thinking about reusing it for our party in Romania.

Multumim din toata inima,
Lucian and Mihaela

line

testiomial

line

04-06-2012

Onderwerp: huwelijksplechtigheid

Geachte mevrouw Boxman,
afgelopen zaterdag was de huwelijksplechtigheid van onze dochter Marijke Gerritsen in het Centraal Museum. Wij vonden de lokatie schitterend en uw speech perfect. Graag wilde ik u bedanken voor uw aanpak en voor het invoegen van de ceremonie met de Spaanse zilveren muntjes. Het was een onvergetelijke dag.

 

line

line